Totalrehabilitert bad - Kolbotn

I dette prosjektet var det et bad og et wc-rom som skulle total-rehabiliteres. Under planleggingsfasen, ble vi sammen med eier enig om at dersom vi endret romløsningen og inngang på badet, ville vi få best utbytte av rommet. Det gamle badet hadde to innganger, en fra kjøkkenet og en fra soverommet. Eier ønsket å lukke begge disse inngangen og lage en ny fra oppholdsrommet. Dette gjorde at vi kunne lage en helt ny planløsning på baderommet.

Før

bad kolbotn 1

Badekar og toalett på det ene badet.

bad kolbotn 2

Inngangen fra soverommet.

wc-rom kolbotn 1

Wc-rommet.

wc-rom kolbotn 2

Dusjen på wc-rommet var for eier overflødig, veggen ble derfor flyttet for å gi bedre plass på baderommet.

Etter

Totalrehabilitering bad - Oppegård

Eldre bad med stort hjørnebadekar til totalrehabilitering. Eier har vært aktivt med i planlegging av dobbeltdusj med innebygde kraner, downlights og musikkanlegg i tak. Dette badet er en herlig blanding av det røffe i veggflisene til «bling»-flisene i dusjnisjen samt andre detaljer.

Bad i Oppegard

Bad i Oppegard

Totalrehabilitering av bad

Et totalrehabilitert bad, med både dusj og badekar.

Før og etter totalrenovasjon av bad

«Nytt bad på fjorten da`r! Helt utrolig og rørleggerne ryddet og vasket seg ut slik at det bare var for oss å ta med håndklær og tannbørste! De rev en gammel dusjvegg, pigget opp gulvet, murte igjen et vindu, støpte nytt gulv med varmekabel, våtromsplater på veggene, membran… og fliser på gulv og vegg. Nye hvitevarer og downlights hører også med. TK Rørservice fikk alle fagfolkene til å komme til riktig tid. Bare så utrolig godt fornøyde!»

– Atle Roijen

Fontene på Bankplassen i Oslo

I tillegg til små og store oppdrag hos privatkunder, tar TK Rørservice også på seg større oppdrag. Her har vi satt opp fontene på Bankplassen i Oslo.